Miso leves
2025.01.11
Az algát egy tálba tesszük, és leforrázzuk kb. 300 ml vízzel. Az olaj felét felmelegítjük egy serpenyőben, és erős lángon megpirítjuk a kis kockákra vágott tofut.
Az algát egy tálba tesszük, és leforrázzuk kb. 300 ml vízzel. Az olaj felét felmelegítjük egy serpenyőben, és erős lángon megpirítjuk a kis kockákra vágott tofut.
150 g vöröslencse
50 g kölesliszt
50 g barnarizsliszt
2 evőkanál útifűmaghéj
1/2 evőkanál Himalaya só
1/2 evőkanál sütőpor
150 ml tisztított víz
Ízlés szerint Kenyérfűszer keverék
Bevásárlásnál figyelj, hogy a gluténmentes zabpelyhet válaszd! Ha reggelire készíted, kerüld az édes változatot, kend meg sajtkrémmel vagy töltsd meg avokádóval.