Lencsekenyér vöröslencséből

2024.09.28

Hozzávalók

150 g vöröslencse
50 g kölesliszt
50 g barnarizsliszt
2 evőkanál útifűmaghéj
1/2 evőkanál Himalaya só
1/2 evőkanál sütőpor
150 ml tisztított víz
Ízlés szerint Kenyérfűszer keverék

Áztassuk be a vöröslencsét egy éjszakára, de legalább 4 órára.

 Szűrjük le a lencsét, és turmixoljuk össze a többi hozzávalóval.

Sütőpapírral bélelt őzgerinc formába kanalazzuk a masszát és hagyjuk 30 percet pihenni, majd 180 °C fokon 45 perc alatt légkeveréssel készre sütjük. Rácson hagyjuk kihűlni. 


 

Balogh Henrietta- Coral Club forgalmazó
Minden jog fenntartva 2024
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el